برای تشخیص لپ تاپ کاستوم شده ابتدا چسپ و پلمپ بودن کارتن لپ تاپ را به دقت بررسی کنید تا از پلمپ خارج نشده باشد. همچنین، برچسب مشخصات لپ تاپ که بر روی کارتن قرار دارد را با دقت بررسی کنید. به این صورت که هنگامی که لپتاپ کاستوم شود، این برچسب سفید تغییر رنگ می دهد و سپس، مشخصات لپ تاپ را در داخل ویندوز مشاهده کرده و با لیبل مشخصات روی جعبه مقایسه کنید و درصورت مغایرت، لپ تاپ شما کاستوم شده است.

چگونگی کاستوم کردن لپ تاپ

هنگام ساخت یک لپ تاپ کاستوم یا خرید لپ تاپ کاستوم شده، عوامل مختلفی باید در نظر گرفته شود که اولین مورد نوع کاربرد سیستم است. هدف اصلی استفاده شما از لپ تاپ به انتخاب مشخصات سخت افزاری لازم کمک می‌کند. به عنوان مثال برای بازی، یک کارت گرافیک قدرتمند و یک مانیتور با رسپانس تایم بالا نیاز خواهید داشت. برای استفاده از ادوبی، یک سی پی یو پر سرعت و حافظه بالا، ضروری است.

مزایای وجود کانفیگ های مختلف از یک مدل لپ تاپ

این که یک لپ تاپ کانفیگ های مختلفی داشته باشد به شما کمک خواهد کرد تا لپ تاپ مورد نظر خود را بر اساس نیاز و کار خود انتخاب کنید. شما زمانی که یک مدل لپ تاپ را انتخاب کرده اید قاعدتا با ظاهر و قابلیت های اصلی آن مشکلی ندارید و حالا به برخی از مشخصات سخت افزاری فکر می کنید. چیزی که اینجا اهمیت زیادی دارد میزان هزینه ای است که شما می خواهید برای خرید لپ تاپ و انتخاب بهترین کانفیگ لپ تاپ بپردازید. به عنوان مثال لپ تاپ لیجن 5 از مارک لنوو که یکی از بهترین مارک لپ تاپ ها در سراسر دنیا می باشد، کانفیگ های متفاوتی دارد که تفاوت قیمت آن ها تا 20 میلیون تومان هم می رود.

 

ساخت یک لپ تاپ کاستوم معمولاً شامل چندین مرحله از جمله تحقیق است. کاربران باید اطلاعاتی در مورد اجزای موجود، مشخصات آن‌ها و سازگاریشان با یکدیگر جمع آوری کنند. این شامل تحقیق در مورد سی پی یو های مختلف، کارت‌های گرافیک، رم و SSD است. پس از انتخاب قطعات، می‌توان آنها را به صورت جداگانه از خرده فروشان یا تولیدکنندگان معتبر خریداری کرد.